Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Milli Maçı omuz omuza seyretti

Çiftlikköy Belediyesi tarafından kurulan dev ekran, Çiftlikköylüleri Mokamp alanında bir araya getirdi. Çiftlikköylüler Milli Maçı, Başkan Adil Yele ile birlikte omuz omuza seyretti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 13:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Milli Maçı omuz omuza seyretti

A Milli Futbol Takımımızın, Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final Mücadelesinde, Çiftlikköylüler tek yürek oldu. Hollanda ile karşılaşan millilerimiz sahada verdiği mücadele ile kendisine hayran bıraktı. Çiftlikköylüler bu dev maçı, Çiftlikköy Belediyesi tarafından, Mokamp alanında kurulan dev ekranda coşku içerisinde, omuz omuza takip etti.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, eşi Yeşim Yele ile birlikte maçı alanda takip etti. İlk yarıda erken bulduğumuz golle birlikte, tezahüratlar maç sonuna kadar aralıksız olarak devam etti.

Millilerimizin mücadelesi ve azmi göz doldururken maalesef dakika 70’lerde kalemizde gördüğümüz 2 golle sahadan mağlup ayrıldık. Maçı dev ekranda izleyen Çiftlikköylüler, millilerimizi tebrik etti ve yaşattıkları gurur adına teşekkür etti.

Maç sonrası yapmış olduğu paylaşımda kısa bir açıklamada bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele sözlerinde, “Her şey için teşekkürler Milli takım. Sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.