Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de sonbahar hazırlığı! Park ve bahçeler çiçekleniyor

Çiftlikköy Belediyesi, sonbaharın gelişiyle birlikte ilçedeki park ve bahçeleri süsleyecek çiçeklerin üretim çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, ilçeyi her mevsim güzelleştiren mevsimlik bitkilerle yeni bir peyzaj düzenlemesi için hazırlıklarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 04:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 17:43
Kaynak: Hilal Baldemir
Çiftlikköy'de sonbahar hazırlığı! Park ve bahçeler çiçekleniyor

 Çiftlikköy Belediyesi, bitki üretim tesislerinde yetiştirilen binlerce mevsimlik çiçeği park ve bahçelere dikmek üzere hazırlıklara başladı. Her mevsim yeşil ve bakımlı bir ilçe hedefleyen belediye, sonbahara özel dayanıklı bitkileri ilçenin dört bir yanına yaymayı planlıyor. Belediye Başkanı Adil Yele, sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yazlık çiçeklerin sökülmeye başlandığını, yerlerine mevsime uygun çiçeklerin dikileceğini belirtti.

"Modern bir Çiftlikköy için çalışıyoruz"

Belediye Başkanı Adil Yele, her mevsimde ilçeyi güzelleştiren bu çalışmaların Çiftlikköy'ü daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için yapıldığını vurgulayarak, "Parklarımız ve bahçelerimiz yıl boyunca mevsimine uygun çiçeklerle süsleniyor. Amacımız ilçemizi yeşil, bakımlı ve modern bir hale getirerek halkımıza daha yaşanabilir bir çevre sunmak” dedi.

Vatandaşlardan teşekkür

Vatandaşlar da belediyenin park ve bahçelerde yaptığı peyzaj çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, "İlçemiz her mevsim çok güzel görünüyor. Yeşil alanlarımızın bakımlı olması ve çiçeklerle donatılması bizi mutlu ediyor. Başkan Adil Yele ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.