Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de sağlıklı kimlik gelişimi semineri

Çiftlikköy Müftülüğü, ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında ‘Sağlıklı Kimlik Gelişimi’ konulu seminer düzenledi. Seminer, çocukların sağlıklı cinsiyet kimliği geliştirmeleri için ebeveynlere tavsiyeler veren Vaiz Zübeyde Kalyoncu tarafından verildi

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 03:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 03:47
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’de sağlıklı kimlik gelişimi semineri

Çiftlikköy Müftülüğü, aile içi iletişimin önemine dikkat çekmek ve çocukların sağlıklı kimlik gelişimini desteklemek amacıyla ‘Sağlıklı Kimlik Gelişimi’ semineri düzenledi. Seminer, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Aile Ahlakı Eğitici Eğitimi kapsamında farklı illerde verilen bir programın parçası olarak gerçekleştirildi. Semineri veren Vaiz Zübeyde Kalyoncu, çocukların kendilerini tanımaları, kendilerine güvenmeleri, toplumda yerlerini almaları için çok önemli bir süreç olan sağlıklı kimlik gelişimi hakkında bilgiler verdi. Kalyoncu, ebeveynlere, çocuklarına cinsiyetlerine uygun rol modeller sunmaları, onlara sevgi ve saygı göstermeleri, onların farklılıklarına saygı duymaları, çocuklarıyla açık ve dürüst bir iletişim kurmaları, onların sorularına doğru ve uygun cevaplar vermeleri gibi tavsiyelerde bulundu. Kalyoncu, “Çocuklarımızın sağlıklı kimlik gelişimini desteklemek, onların mutlu ve başarılı bireyler olmalarını sağlamak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Seminer, katılımcıların soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi. Seminere katılan ebeveynler, seminerden memnun kaldıklarını ve faydalı bilgiler edindiklerini belirttiler. Çiftlikköy Müftülüğü, aile ve çocuk konularında daha fazla seminer düzenlemeyi planladığını duyurdu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.