Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de öğrenciler lise ve üniversiteye yaz okulunda hazırlanıyor

Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesinde, lise ve ortaokul Yaz Yetiştirme ve Destekleme Kursları başladı. Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Metin Bedir’den bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 00:31
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’de öğrenciler lise ve üniversiteye yaz okulunda hazırlanıyor

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda bu yıl ilk defa yaz okulu açıldı. 81 ilde 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12’nci sınıflarda öğrenim gören öğrenciler spor, görsel sanatlar bilişim ve müzik alanlarında ders alıyor.

Spordan sanata kadar birçok alanda ders veriliyor

Yaz Okulu kapsamında açılan kurslar haftada 5 gün saat 13.30'dan sonra uygulanıyor. Spor kurslarında: Atletizm, basketbol, okçuluk, futbol, yüzme, voleybol, hentbol, masa tenisi, halk oyunları ve satranç eğitimi veriliyor. Görsel Sanatlar kurslarında: Resim, ebru sanatı, sanat ve tasarım, hat sanatı ve fotoğrafçılık dersleri veriliyor. Müzik kurslarında: Gitar, keman, piyano, org, bağlama, saz, ud, kanun, Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve melodika dersleri veriliyor. Bilişim kurslarında ise yazılım, robotik kodlama, ofis programları, arduino programlama, bilgisayarda doküman hazırlama ve bilgisayara giriş dersleri veriliyor.

Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, öğrencilere başarılar diledi

29 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek olan yaz okulu Yalova’da birçok okulda uygulanıyor. Çiftlikköy’de Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesinde başlayan lise ve ortaokul yaz kamplarına öğrencilerden yoğun katılım oldu. Okul Müdürü Metin Bedir başta olmak üzere birçok fedakar öğretmen kurslara katılan öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmesi için özveriyle ders veriyor. Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayan kurslarda verilen dersleri yerinde incelmek üzere Yaz Yetiştirme ve Destekleme Kurslarını ziyaret etti. Okul Müdürü Metin Bedir’den bilgi alan Zeki Sitar öğrencilere başarılar dileyerek, öğretmenlere verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.