Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de konser rüzgarı esti

Çiftlikköy Belediyesi tarafından Mokamp Tesisleri'nde düzenlenen halk konseri, ilçede büyük bir coşku ve beğeniyle karşılandı. Mokamp alanını dolduran vatandaşlar unutulması güç bir gece yaşadılar

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 15:01
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çiftlikköy’de konser rüzgarı esti

Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Mokamp'ta Çiftlikköy halkı ile buluşarak unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Türk Halk Müziği'nin seçkin eserlerini seslendiren koro, Mokamp'ı dolduran vatandaşlardan sık sık alkış aldı. Gecenin sonunda koro, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çiftlikköy’de muhteşem konser

Koro, Şef Gökçe Köroğlu Yeyinmen yönetiminde sahne aldı ve performansıyla büyük beğeni topladı. Konserin ardından Belediye Başkan Vekili Atilla Arı, koro adına Şef Köroğlu’na bir anı tabağı takdim ederek teşekkür etti. Başkan Vekili Arı, yaptığı açıklamada, “İlçemizde sanatsal faaliyetlere daha fazla ağırlık vereceğiz. Çiftlikköy halkının kültürel etkinliklerle buluşmasını önemsiyoruz ve bu tür organizasyonları artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu

Çiftlikköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ilerleyen dönemlerde de benzer etkinliklerle halkla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.