Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Kan Şekeri Ölçümü ve Tansiyon Ölçümü yapıldı

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri saha çalışmalarına, ilçe merkezinde kan şekeri ölçümü ve tansiyon ölçümü ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 00:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy’de Kan Şekeri Ölçümü ve Tansiyon Ölçümü yapıldı

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Sık sık saha çalışmaları yaparak vatandaşlara farkındalık kazandırmak adına, çeşitli sağlık konularını ele alan bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiren ekipler son olarak, ilçeye bağlı köylerde, köy sakinleri ile buluştu ve kan şekeri ölçümü yaptı. Ekipler aynı zamanda da vatandaşların tansiyonlarını ölçerek tavsiyelerde bulundu. Ekipler devamında ise köy sakinlerine ilgili konularda broşür dağıtarak, öğrendiklerini pekiştirme şansı sundu. Vatandaşlar yapılan çalışmalar sayesinde ekiplere merak ettikleri soruları sorma fırsatı da yakaladılar ve önemli konularda farkındalık kazandılar.

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, bu tür saha çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini ve ilçe genelinde sağlık bilincinin artırılmasına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Vatandaşların sağlık konusundaki bilinç düzeyini artırmak ve sağlık sorunlarının önlenmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu tür etkinlikler, ilçe sakinleri tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı. Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün sağlık alanında yaptığı bu tarz saha çalışmaları, yerel halkın sağlık konularında bilinçlenmesine ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmesine önemli oranda katkı sağlamaktadır.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.