Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de çevre temizliği hız kesmeden devam ediyor

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde sürdürülen çevre temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor, böylelikle Çiftlikköy temiz ve estetik bir görünüme kavuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 00:04
Kaynak: Hilal Baldemir
Çiftlikköy'de çevre temizliği hız kesmeden devam ediyor

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çevre temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçekleştirilen çevre temizlik çalışmaları ile; daha temiz, daha bakımlı ve daha yeşil bir Çiftlikköy hedefleniyor. Ekipler park, bahçe ve yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik çalışmalarımızı sürdürürken, ilçe halkı için çok daha güzel ve estetik bir doğa ortamı oluşturuyor. 
Yeşil alanlardan parklara, bahçelerden sokaklara kadar geniş bir alanda gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri, ilçenin daha yaşanabilir ve daha modern bir hale gelmesine katkı sağlıyor. 
Belediye ekipleri tarafından yapılan açıklamada, Çim biçme, çöp toplama ve yeşil alanların bakımı gibi işlerin düzenli olarak devam edeceği belirtildi. Çiftlikköy Halkı ise yapılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.