Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de açılan kapsamlı Yılsonu Sergisi büyük ilgi gördü

Çiftlikköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurslarında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında eğitim alan öğrencilerin ürettiği el sanatları eserlerinden oluşan yılsonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 17:07
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’de açılan kapsamlı Yılsonu Sergisi büyük ilgi gördü

Çiftlikköy Halk eğitim Merkezinde hazırlanan serginin açılışını: Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy ve Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahadır Kahraman gerçekleştirdi.

KURSİYERLERE BELGELERİ VERİLDİ

29-30 Mayıs 2024 tarihlerinde sanatseverlere hizmet verecek olan sergide, yıl boyunca Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi kursların eğitim alan kursiyerlerin eserleri sergilendi. Çini, resim, ebru gibi el sanatlarının yanı sıra giyim ve dekoratif aksesuar kursunda eğitim alan öğrenciler, birbirinden güzel eserleri hakkında protokole bilgi verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konulmasını yapan Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahadır Kahraman, verdikleri kapsamlı eğitim için eğitmenlere teşekkür ederken, öğrencileri de kendilerini geliştirerek birbirinden kaliteli eserler ortaya koydukları için tebrik etti. Kursiyerlere protokol tarafından sertifikalarının verilmesinin ardından, Halk Eğitim Merkezi kurslarından faydalanan öğrenciler, halk oyunları gösterisini sundu. Program, il ve ilçe protokolünün sergiyi gezerek eser sahiplerinden bilgi almasıyla sona erdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.