Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de 29 Ekim hazırlıkları başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kaldı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada ile bir araya gelerek hazırlık toplantısına katılım sağladı. Toplantıda, alınacak olan güvenlik tedbirlerinin üzerinde duruldu ve planlamalar üzerine görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 05:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy’de 29 Ekim hazırlıkları başladı

Cumhuriyetimizin 101.yılına sayılı günler kala, Çiftlikköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları hız kazanıyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada, bir araya gelerek bayram etkinlikleri için hazırlık toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Çiftlikköy Genel Kolluğun Üst Amirleri de hazır bulundu. Burada, bayram kutlamaları için alınacak güvenlik tedbirleri üzerinde durulurken, etkinliklerin detaylı planlamaları da ele alındı ve istişareler gerçekleştirilerek kutlamaların en güzel şekilde gerçekleştirilebilmesi adına yapılabilecekler görüşüldü.

Toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada güvenli ve coşkulu bir kutlama için tüm hazırlıkların titizlikle yapılacağını vurgulayan Başkan Yele, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi ilçemizdeki tüm güvenlik tedbirlerini planlamak üzere, Kaymakamımız Sayın Ali Ada başkanlığında toplandık. Cumhuriyet Bayramı’mızın huzur ve güven içinde geçmesi, halkımızın gönül rahatlığıyla katılacağı etkinlikler düzenlemek için gereken tüm önlemleri gözden geçirdik.’’

Çiftlikköy halkının bayram coşkusunu en iyi şekilde yaşayabilmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi ve bayram etkinlikleriyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.