Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinden takdir toplayan çalışmalar

Çiftlikköy sakinlerinin temiz ve erişilebilir bir ilçede yaşaması adına büyük bir özveriyle çalışan belediye ekipleri, hem vatandaşların hem de Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin takdirini kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 01:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 01:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinden takdir toplayan çalışmalar

Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çiftlikköy’ü daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Daha temiz bir Çiftlikköy için park ve bahçelere uyarı tabelaları asan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 100. Yıl Yürüyüş Yolu’nda çiçeklendirme çalışmasını sürdürüyor.

Yaz boyunca vatandaşların rahatlıkla denize girebilmeleri için yosun temizliği yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca trafoların üstüne yazılan yazıları boyama çalışması yaparak kapattı. Ankaralılar Caddesi’nde daha güvenli bir yol akışı için orta refüj yenileme ve asfalt yama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bayraktepe Sosyal Tesisleri’ne giden yolda parke taşı söküm ve yenileme çalışmalarını tamamlamanın yanı sıra İsale hattı çalışmasında bozulan yol için asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Gacık Deresi’nde larva ilaçlaması yapan ekipler, İkiz Sokak’taki su hattı yenileme çalışmalarını da sürüyor. Çiftlikköy için büyük bir özveriyle çalışmaya devam eden belediye ekipleri hem vatandaşların hem de Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin takdirini kazandı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.