Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not aldı

Çiftlikköy ilçesinin temiz ve huzurlu olması adına çalışmalarından ödün vermeyen belediye ekipleri, yaz aylarının devam etmesiyle birlikte faaliyetlerine büyük bir hızla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 01:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 01:33
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çiftlikköy Belediyesi ekipleri çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not aldı

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri ilçenin her köşesinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha temiz ve yaşanılabilir bir ilçe olmak adına hizmetlerine tam gaz devam eden belediye ekipleri vatandaşlardan tam puan aldı. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen faaliyetler Gacık Yolu At Çiftliği ve 75.Yıl Namık Kemal İlkokulu arkasında Gacık Deresi üzerindeki köprü dolgu çalışmaları ile başladı. Siteler Mahallesi’ndeki yeni parkın spor aletlerinin monte edilmesiyle devam eden çalışmalar Sahil Mahallesi’ndeki Sema Parkı’nın spor aletlerinin yenilenmesiyle sürdürüldü.

Ardından ekipler tarafından Engelsiz Kafe önündeki platform yenileme ve genişletme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Saklı Bahçe Sosyal Tesisleri’nde engelli vatandaşların girişlerini kolaylaştırmak için rampa düzenlemelerinin yapılmasının akabinde cadde ve sokaklarda rutin temizlik çalışmaları, sıcak yaz günlerinde bile ekiplerce aralıksız sürdürülüyor. Temizlik ekipleri yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Ayrıca ekipler 100.Yıl Yürüyüş Yolu çevresinde peyzaj düzenlemeleri kapsamında bordür döşemelerini yaparak Atatürk Caddesi’nde meydan çevresinde ve cadde boyunca bordür boyamalarına devam ediyor.

Çiftlikköy Belediyesi yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, “Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir kılmak için emek veren tüm personellerimize yürekten teşekkür ederiz. İlçemizi ele ele daha da güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.