Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele “İtfaiyemizle gurur duyuyorum”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy İtfaiyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında itfaiye personellerinden bilgiler aldı. Burada konuşan Yele, “İtfaiyemizle gurur duyuyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 02:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele “İtfaiyemizle gurur duyuyorum”

Çiftlikköy İtfaiyesi Müdürü Murat Erdoğan ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan Başkan Adil Yele, burada itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Müdür Murat Erdoğan, Başkan Yele’ye itfaiyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaştıkları zorluklar hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Başkan Yele, itfaiye personeli ile sohbet ederek, yaşanan sorunlar ve talepler hakkında da bilgi aldı. Personelin dile getirdiği sorunları dinleyen Yele, itfaiyenin ihtiyaçlarının karşılanması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda gereken ne varsa yapılacağını ifade etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Adil Yele, "Çiftlikköy İtfaiyesi, ilçemizde ve çevre ilçelerdeki olaylarda canlarını hiçe sayarak, can ve mal kayıplarını önlemek adına büyük bir mücadele veriyor. İtfaiye teşkilatımızın yaptığı kutsal görevle gurur duyuyorum. Onların fedakarlıkları ve özverili çalışmaları, halkımızın güvenliği için hayati önem taşıyor” dedi.

Başkan Yele, itfaiyenin önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak, "İtfaiye teşkilatımızın her zaman yanındayız ve onların çalışma şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini de kullandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.