Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Örgütü, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak yapılan ziyaretlerde; Yalı Caddesi esnafı ziyaret edildi, ziyaretlerde Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’de hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 05:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:39
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Örgütü, İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ile birlikte esnaf buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu buluşmalar kapsamında son olarak Yalı Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelindi. Bu ziyaretlerde Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de hazır bulundu. Ziyaretler sırasında esnafların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Belediye Başkanı Adil Yele, ilçe yöneticileri, kadın kolları yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde aynı zamanda da vatandaşların; istek, talep ve önerileri doğrultusunda notlar alındı. Esnaf ziyaretlerinin, toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak adına önemli bir fırsat sunduğu vurgulayan Kaşıkçı, CHP'nin bu düzenli ziyaretlerinin, esnafla dayanışma içinde olmayı hedeflediği belirtirken, önümüzdeki günlerde de benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

‘’Var Bir Çaresi Cumhuriyet Halk Partisi’’

CHP Çiftlikköy Örgütü tarafından esnaf ziyaretleri hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’İlçemizi karış karış dolaşmaya devam ediyoruz. İlçe yöneticilerimiz ve Belediye Başkanımız Adil Yele ile birlikte, Yalı Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarımızın istek, talep ve önerileri doğrultusunda notlar alındı.

Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Var Bir Çaresi! Onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi!’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.