Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Cem Sadıker, Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Cem Sadıker, Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Sadıker, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle yerel seçimler ve Çiftlikköy’ün geleceği hakkında görüştü

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 00:15
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Cem Sadıker, Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti

CHP’nin Çiftlikköy Belediye başkan aday adaylarından Cem Sadıker, adaylık açıklamalarına günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Sadıker, bu çerçevede Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erdoğan Pasin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Çiftlikköy ve yerel seçimler konuşuldu. Karşılıklı olumlu bir havada geçen ziyaret sonunda, Pasin, Sadıker’e Erzurumlular olarak başarı dileklerini iletti. Pasin, Çiftlikköy için doğru olan her projenin yanında olacaklarını belirterek Sadıker’e teşekkür etti.

Erzurumluların, Çiftlikköy ve geleceği hakkında son derece duyarlı olduklarını gözlemleyerek ayrıldığını ifade eden Sadıker ise, Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir, daha modern ve daha demokratik bir ilçe yapmak için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.