Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele makam kapılarını ziyaretçilerine açtı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, göreve gelmesi ardından çok sayıda hemşehrisini makamında ağırladı ve ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 01:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yele makam kapılarını ziyaretçilerine açtı

Çiftlikköy Halkı’nın kısa zaman içerisinde gönlünü kazanmayı başaran, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, göreve gelmesi ardından geçen kısa süre içerisinde çok sayıda hemşehrisini makamında ağırladı. Başkan Yele yoğun mesaisinin yanında makam kapılarını ziyaretçilerine açarak hemşehrilerine vakit ayırmayı da ihmal etmiyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele'nin samimi iletişim anlayışı, ilçenin sosyal dokusunu güçlendiriyor ve aynı zamanda da vatandaşlar ile yönetim arasındaki bağı kuvvetlendiriyor.

Başkan Yele, kendisine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında son olarak; Yalovaspor Başkan Adayı Ali Yavru, Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Başkanı Yusuf Deniz İnan, Kurucu İl Başkanı Mevlüt Yıldırım, İlçe Başkanı Ali İhsan Demirhan, Çiftlikköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeynep Kınık, Müdür Yardımcısı Ali Özdemir ve Okul Aile Birliği Başkanı Faruk Yazıcı, Ruhsar Aksoy İlköğretim Okulu Müdürü Cesareddin İnan ve Okul Aile Birliği Başkanı Ali Rıza Uzunbeyli, Çiftlikköy Kültür Spor Kulübü Başkanı S. Tamer Balkaş, yönetim kurulu ve üyeleri, Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Savaş Özgür ve dernek yöneticilerini makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Yalova ve Çiftlikköy’e dair güncel konular ele alınarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Talep ve önerileri de dikkatle dinleyen Başkan Yele, misafirleri ile hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele kendisine gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında bir paylaşımda bulundu ve sözlerinde, ‘’Tüm gün mesaimiz esnasında hem iyi dileklerini hem de istek ve taleplerini dinlemek üzere ziyaretçilerimizi kabul ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.