Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele köy muhtarlarını ağırladı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele başkanlık makamında, İl Genel Meclis Üyeleri Oktay Atik ve Aykut Türker ile birlikte 9 köyün muhtarlarını ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 00:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yele köy muhtarlarını ağırladı

Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, sadece merkez mahalleler değil aynı zamanda köylerin de yakından takipçisi olduğunu belirtti ve bu kapsamda, İl Genel Meclis Üyeleri Oktay Atik ve Aykut Türker ile birlikte; Burhaniye Muhtarı Ramazan Üzüm, Dereköy Muhtarı Hidayet Köken, Çukurköy Muhtarı Serdar Ulutürk, İlyasköy Muhtarı Recep Gülçen, Denizçalı Muhtarı Hüseyin Özsoy, Kabaklı Muhtarı İbrahim Gin, Kılıçköy Muhtarı Ferdi Kurt, Laledere Muhtarı Ömer Akar ve Gacık Muhtarı İsmail Sevinç’i makamında ağırladı.

‘’İMKANLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ’’

Burada köylerin sorunları ve çözüm yolları üzerine muhtarlar ve İl Genel Meclis Üyeleri ile karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Yele görüşme sonrasında, ‘’Sadece merkez mahallelerimiz değil köy muhtarlarımıza da önem veriyoruz. Özellikle köylere hizmet noktasında belediye olarak gerekli desteği vermek için imkanlarımız doğrultusunda çalışacağız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.