Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele, İl Jandarma Komutanı Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Ercan Altın’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 01:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:51
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Yele, İl Jandarma Komutanı Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Yele’yi Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na gelişinde kapıda karşılayan Yalova İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalova’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunun da altını çizen Altın, ilde huzur ve güven ortamının tesisi için elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacağını da ifade etti. 

Altın’a görevinde başarı dileklerinde bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise Çiftlikköy hakkında bilgiler paylaştı. İlçenin Yalova için çok önemli bir yeri olduğunu ve bu anlamda da özellikle ilçe nüfusunda büyük bir hareketlilik yaşandığını dile getiren Yele, bu nedenle il merkezi ve ilçelerde güvenliğin sağlanmasının öneminin daha da arttığına dikkat çekti.

Yalova İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele bir süre daha istişarede bulunarak ziyareti sonlandırdı. Başkan Yele gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak, “İl Jandarma Komutanımız J. Kd. Alb. Ercan Altın’ı makamında ziyaret ettim. Bu vesileyle afet bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Afet İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan afet çantasını kendilerine takdim ettim. Misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.