Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele halkla iç içe

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, yoğun mesaisinin arasında hemşehrilerine vakit ayırmayı da ihmal etmiyor ve ziyaretçilerini makamında ağırlayarak, talep ve önerileri dinliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 00:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yele halkla iç içe

Göreve geldikten sonra kısa süre içerisinde halkın gönlünde taht kurmayı başaran Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, makamında ziyaretçilerini ağırlıyor, hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor ve aynı zamanda da vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinlemeyi de ihmal etmiyor. Yoğun mesaisine rağmen, hemşehrilerine zaman ayırmayı ihmal etmeyen Başkan Yele, son olarak; Şehit Muhammet İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi Diriliş Okul Dergisi Grubu ve öğretmenleri Muharrem Daştan’ı, Yalova Gurbetçi Gençler Derneği’ni, Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları ve Antrenörleri Halil İbrahim Yüksektepe’yi, GSD İlkokulu Müdürü Kutbettin Yavuz ve Okul Aile Birliği’ni, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt ve oda başkanlarını ve Makine Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliği Başkanı Selçuk Eldutar ve yönetim kurulunu makamında ağırladı.

‘’TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Başkan Yele kendisine gerçekleştirilen bir dizi ziyaret sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Yoğun mesaimiz arasında vatandaşlarımızın ziyaretlerini de kabul edip talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizleri ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.