Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele Çiftlikköy’ün hazırlık maçını tribünden izledi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, spora ve sporcuya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Yele, Çiftlikköy Belediyespor Voleybol takımının Gölcük İhsaniyespor ile oynadığı hazırlık maçını tribünden izledi ve desteğini bir an olsun esirgemedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 01:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:32
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yele Çiftlikköy’ün hazırlık maçını tribünden izledi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, spora olan destek ve sevgisini bir kez daha gösterdi. Başkan Yele, Çiftlikköy Belediyespor Voleybol takımının Gölcük İhsaniyespor ile oynadığı hazırlık maçını tribünden takip etti. Maç boyunca takımına olan desteğini esirgemeyen Başkan Yele, sporculara moral vererek, sporun önemine dikkat çekti. Çiftlikköy Belediyespor ve Gölcük İhsaniyespor arasında gerçekleştirilen hazırlık maçı 2-2’lik skorla berabere sonuçlanırken, Çiftlikköy’ün sahadaki mücadelesi alkış toplamayı başardı.

‘’İnancım tam’’

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, hazırlık maçı sonrasında yapmış olduğu paylaşımda sporculara verdiği desteği bir kez daha vurguladı. Başkan Yele paylaşımında şu ifadelere yer verdi, ‘’Çiftlikköy Belediyespor Voleybol takımımızın Gölcük İhsaniyespor ile oynadığı hazırlık maçını tribünden izlerken, kızlarımızın heyecanına ve mücadelesine yakından tanık oldum. Skor 2-2 olsa da, sahadaki azimleri ve takım ruhlarıyla sezonda fırtına gibi eseceklerine inancım tam.‘’

Başkan Yele’nin spora olan bu ilgisi, Çiftlikköy’deki spor faaliyetlerinin gelişmesine katkı sağlarken, genç sporculara da büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.