Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele: 400 takım forması teslim ettik

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nün malzeme dağıtma etkinliğine katıldı. Etkinlik çok sayıda minik sporcunun da katılımıyla renkli anlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 00:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yele: 400 takım forması teslim ettik

Çiftlkköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor’un malzeme dağıtma etkinliğine katılım sağladı. Burada minik sporculardan yoğun ilgi gören Yele, Kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın ile birlikte minik sporcularla sohbet etti ve fotoğraf çekildi. Programın devamında altyapı takımlarında ter döken minik sporculara tamı tamına 400 adet takım forması teslim edildi. Miniklerin heyecan içerisinde formalarına kavuştuğu coşkulu anlar renkli görüntülere sahne oldu. Formalarına kavuşan minik sporcular Başkan Yele’ye teşekkür etti.

‘’Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer’’

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele düzenlenen forma teslim etkinliği sonrasında kısa bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nün malzeme dağıtma etkinliğine katıldım.

Bugün, altyapılarımızda ter döken minik sporcularımıza 400 takım forması teslim ettik.

Başta Kulüp Başkanımız Suat Kaan Aydın olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim.

Sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettiğimiz bu güzel günde, geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.