Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele, Kamil Yaman’ı makamında ağırladı

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret etti. İkili bir araya gelerek gerçekleştirdikleri buluşmada ilerleyen zamanlarda Yalova için hayata geçirilmesi gereken faaliyetler üzerinde hasbihalde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:28
Kaynak: YALOVA HAYAT
Adil Yele, Kamil Yaman’ı makamında ağırladı

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi başkanlık makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşme esnasında, karşılıklı bir araya gelen iki belediye başkanı gelecekte Yalova, Çiftlikköy ve Koru için yapılması gerekli olan hizmetler ve ortak projeler üzerinde istişareler bulunarak fikir alışverişleri gerçekleştirdiler.

Bir araya gelinen toplantıda aynı zamanda da Koru ve Çiftlikköy bölgelerinin kalkınması için atılacak adımlar konuşuldu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele gerçekleştirilen ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Başkanlık makamımızda, Koru Belediye Başkanımız Kamil Yaman’ı ağırladım. Kendisiyle yerel yönetimlerin iş birliği ve karşılıklı dayanışma ruhunu güçlendirmek adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Başkan Yaman’a ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.