Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele, CHP İlçe Yönetimiyle Birlikte Ali Ada’yı ziyaret etti

Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ali Ada, çalışmalarına devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamaya büyük bir hızla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:22
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Adil Yele, CHP İlçe Yönetimiyle Birlikte Ali Ada’yı ziyaret etti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve CHP İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Yele, İlçe Kaymakamı Ali Ada’yı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe yönetimiyle birlikte ziyaret etti.

Bir araya gelinen ziyarette kurumlarda gerçekleştirilen belediye çalışmaları hakkında karşılıklı sohbet edilerek, fikir alışverişleri gerçekleştirildi ve güncel konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Çiftlikköy için uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yele, Ada’ya tekrardan görevinde başarılar diledi.

Ada’ya yeni görevinde başarılar dileyen ve hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yele, misafirperverliği adına Ada’ya teşekkürlerini sundu. Gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken Ada, Yele’ye nazik ziyareti adına teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.