Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Armutlu’da asfalt çalışmaları devam ediyor

Armutlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, yama ve asfaltlama çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede ulaşımın kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sürdürülmesini sağlamak amacıyla ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 00:49
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Armutlu’da asfalt çalışmaları devam ediyor

Armutlu Belediyesi, kış aylarının devam etmesiyle birlikte başlattığı yol yapım çalışmalarında önemli bir mesafe almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Tokat, Hastane yolu ile kaplıca yolunu birleştiren Değirmen Sokak yolunda yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat yaptığı açıklamasında, “Kış aylarının devam etmesiyle birlikte çalışmalarımızı olanca gücümüzle sürdürüyoruz. İlçe sakinlerimizden de bu süreçte bizlere anlayış göstermelerini istiyoruz. En kısa zaman içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

İlçe sakinleri de yol yapım çalışmaları için Armutlu Belediyesi’ne kolaylıklar diledi. Vatandaşlar, yapılan yolların hem güvenli hem de konforlu olduğunun altını çizerek, belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.