Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatilcilerin gözdesi Armutlu’da yaz hazırlıkları başladı

Her yaz tatilcilerin akınına uğrayan Armutlu’da, Armutlu Belediyesi tarafından hummalı temizlik ve tadilat çalışmaları başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 04:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 04:19
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Tatilcilerin gözdesi Armutlu’da yaz hazırlıkları başladı

Doğusunda Gemlik, kuzeyinde Samanlı Dağları, batısı ile güneybatısında Marmara Denizi bulunan Armutlu, bu yıl da her yıl olduğu gibi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Havaların iyiden iyiye ısınmasıyla beraber ziyaretçi sayısının artışa geçtiği ilçede belediye tarafından verilen hizmetler de sıklaştı.

Armutlu Belediyesi ekipleri gerek Armutlu sakinlerinin gerekse ilçe dışından gelen misafirlerin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede vakit geçirmesi adına bakım ve onarım çalışmalarını artırdı. İlçenin hem sahil kısmında hem de iç kesimlerinde her gün çevre bakımı ve temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, yabani otları temizleyerek, çimleri biçiyor. Havaların ısınmasıyla oluşan kötü kokuyu engellemek için yolları yıkayan ekipler peyzaj düzenlemeleriyle rengârenk çiçekler ekmeyi ihmal etmiyor.

Bozulan yollarda ve kaldırımlarda parke çalışmaları da yapan belediye personelleri, ilçenin en çok ziyaretçi çeken alanlarından biri olan Bayrak Tepe Mesire Alanında da bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.