Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da uçkunla mücadele hız kesmiyor

Armutlu’da sonbahar aylarına rağmen Armutlu ilçesinde uçkunla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 01:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 01:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu’da uçkunla mücadele hız kesmiyor

Armutlu Belediyesi, ilçede uçkunla mücadele için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye ait araçlarla ilçe genelinde yapılan ilaçlamalar sayesinde sinekler ve diğer uçkunlar yok ediliyor. Vatandaşlar, ilaçlama çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede uçkunla ve haşere ile mücadelenin kesintisiz devam edeceğini söyledi. Tokat, “Uçkunlar, hem insan sağlığı hem de çevre sağlığı açısından önemli bir sorundur. Bu nedenle, belediyemiz olarak ilçemizde uçkunla mücadeleye büyük önem veriyoruz. Sonbahar aylarında da ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İlaçlama sayesinde sineklerin yok olduğunu, bu sayede insanlara daha az rahatsızlık verdiklerini belirten vatandaşlar, “Belediyemiz, uçkunla mücadele konusunda çok başarılı bir çalışma yürütüyor. İlaçlama araçlarını sık sık görmek bizi sevindiriyor. Sineklerden ve diğer uçkunlardan kurtulduk. Belediyemize ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

M. Tnç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.