Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da parklar yaz sezonuna hazırlanıyor

Okulların kapanması ile birlikte başlayacak olan yaz sezonuna hazırlık yapılan Armutlu ilçesinde, belediye ekipleri parkları ve bahçeleri bakım ve onarımdan geçiriyor

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 02:17
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu’da parklar yaz sezonuna hazırlanıyor

Armutlu Belediyesi, yaz sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçedeki çocuk parkları ve halkın yoğun olarak kullandığı parklar da elden geçiriliyor. Belediye ekipleri, çocuk parklarındaki oyun ünitelerini bakım ve onarımdan geçirerek çocuklara daha güvenli bir oyun imkanı sunmayı hedefliyor. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu amaçla ilçedeki tüm parkların elden geçirileceğini ifade etti.


Halkın yoğun olarak kullandığı park ve bahçelerdeki oturma üniteleri de bakım ve onarımdan geçerken, parklarda çiçeklendirme ve çevre düzenlemeleri de titizlikle gerçekleştiriliyor.


Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçenin her şeyiyle yaz sezonuna hazır hale gelmesi için belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma ortaya koyduğunu belirterek, "Armutlu ilçesi konuklarını en iyi şekilde ağırlayacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.