Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da öğrencilere yangın eğitimi verildi

Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde Doktor Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, Armutlu İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından bilgilendirme programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 02:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 02:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu’da öğrencilere yangın eğitimi verildi

Öğrencilere yönelik yapılan bilgilendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Verilen eğitimler sayesinde çok sayıda öğrenci çeşitli konularda bilgi sahibi olarak farkındalık kazanma şansı yakalıyor.

Yalova’nın Armutlu İlçesi’nde Doktor Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, Armutlu İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından bilgilendirme programı düzenlendi. Gerçekleştirilen eğitimde öğrenciler hem yangın söndürmeye yönelik teorik ve pratik eğitim aldı hem de merak ettikleri soruları ekiplere yönelterek çeşitli konularda farkındalık kazandı. Eğitimler sonrasında, Armutlu İtfaiye Amirliği Ekipleri kısa bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Doktor Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bilgilendirme programı düzenledik. İlgi ve alakalarından ötürü okul yönetimi ve öğrencilerine teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.