Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da çöp konteynerleri ilaçlanıyor

Armutlu Belediyesi, ilçedeki çöp konteynerlerini uçkun ve haşerelerin üremesini engellemek için ilaçlamaya başladı. Çalışmaların periyodik olarak devam edeceği belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 00:19
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu’da çöp konteynerleri ilaçlanıyor

Armutlu Belediyesi, ilçe halkının sağlığını korumak için çöp konteynerlerini ilaçlamaya başladı. Belediye ekipleri, çöp konteynerlerinin içini ve dışını özel ilaçlarla dezenfekte ediyor. Çalışmaların hava sıcaklıklarının artması ile birlikte mikropların ürediği ve bu mikropların uçkun ve haşereler vasıtası ile taşınarak toplum sağlığını tehdit ettiği göz önünde bulundurularak periyodik olarak devam edeceği ifade edildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çöp konteynerlerimizi düzenli olarak ilaçlıyoruz. Bu sayede hem çevre kirliliğini hem de uçkun ve haşere sorununu önlemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle çöp konteynerlerinin yanına sadece poşetli çöpleri bırakmalarını rica ediyoruz. Çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek” dedi.

Vatandaşlar ise Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve personellere teşekkür ederek, “Belediyemizin yaptığı çalışmadan çok memnunuz. Çöp konteynerleri ilaçlanınca hem daha temiz hem de daha sağlıklı oluyor. Uçkun ve haşerelerden rahatsız olmuyoruz. Başkanımızın ve ekiplerinin duyarlılığına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.