Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “10 bin kişilik payla 150 bin kişiye hizmet ediyoruz”

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 10 bin kişilik nüfusa göre belirlenen İller Bankası payları ile yaz aylarında 150 bin kişiye hizmet vermekte zorlandıklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 06:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 06:32
Kaynak: YALOVA HAYAT
Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “10 bin kişilik payla 150 bin kişiye hizmet ediyoruz”

Yaz aylarının sonuna yaklaşılan şu günlerde Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan da İller Bankası tarafından belirlenen paylarla ilgili sitemde bulundu. Özellikle yaz aylarında nüfusun 150 binlere tırmandığı ilçeye gönderilen payların kış aylarındaki 10 bin kişilik yerleşik nüfusa göre belirlenmesinin hiç de adil olmadığını belirten Arslan, “Armutlu ilçesi yaz aylarında 100-150 bin nüfusu barındırıyor. Kış aylarında ise 9-10 binlere düşüyor. Ancak İller Bankası ödeneklerimiz kış aylarındaki yerleşik nüfus baz alınarak belirleniyor. Ancak yaz aylarında bize verilen bu İller Bankası payı ile 150 bin kişiye hizmet vermemiz bekleniyor. Bu konuda çok da adil davranıldığını düşünmüyorum. İller Bankası payları belirlenirken özellikle turizm beldelerinde artan bu nüfus göz önünde bulundurulmak zorunda. Eğer bu yapılmazsa, bizim gibi küçük belediyeler açısından bu nüfusa yeterli hizmeti üretmek pek de mümkün olamaz” dedi.

“Mevcut imkanlarla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz”

Armutlu ilçesinde yaz aylarında oldukça yoğun bir tatilci sirkülasyonu olduğunu ifade eden Arslan, “Elbette biz de belediye olarak bir turizm beldesine gelen halkımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Bunu sağlamak adına da tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorluyoruz. İlçemize gelen tatilcilerimizin bazı hizmetlerde yaşanan aksaklıklardan dolayı da bizi mazur görmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.