Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Belediye Başkanı Arslan sözünü tuttu! Önemli proje hayata geçiyor

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, seçim döneminde Armutlu halkına sözünü verdiği ‘Yılandar Sahil Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Projesi’nin çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 06:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 06:29
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu Belediye Başkanı Arslan sözünü tuttu! Önemli proje hayata geçiyor

31 Mart Yerel Seçimlerine AK Parti’nin Armutlu Belediye Başkan Adayı olarak, deniziyle, doğasıyla, kaplıcalarıyla Türkiye’nin önemli tatil alanlarından biri olan Armutlu için turizm projeleri sunan Cengiz Arslan verdiği sözleri tutmaya başladı.

Sahilin tamamı düzenlenecek

Seçim vaatlerinde Tavşantepe ve Yılandar mevkii arasına kesintisiz yaya ve bisiklet yolu yapacaklarını paylaşan Arslan, projenin çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacağını açıkladı. Toplamda 3 etaptan oluşan projenin 1. Etabında Yılandar mevkii ve Motel Model arasında yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacak. 2’nci etapta İskele ve Dereağzı arasında yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacak. 3’üncü etapta ise Dereağzı ve İhlas Tatil Köyü arasında yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacak. Vatandaşların Armutlu sahili boyunca bisikletlerine binerek Armutlu’nun eşsiz güzelliklerini izleyecekleri ve kıyı boyu yürüyüş yapacakları yeni ve modern projede araç park yerleri de bulunacak. Yakın zamanda başlanması planlanan projenin ilk etabında sahilin tamamı düzenlenecek.

 

“İlçemizin, turizm kalitesini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız”

Söz verdikleri gibi çalışmalara başlanacağını duyuran Başkan Cengiz Arslan, Armutlu’nun geleceğinin turizmde olduğunu vurgulayarak, “İlçemizin eşsiz güzelliklerini ön plana çıkararak, turizmi geliştirecek ve sağlık turizmini destekleyeceğiz. Deniz, termal sular ve doğal güzelliklerimizle ilçemizi 4 mevsim turistik bir destinasyon haline getireceğiz. İlçemizin, turizm kalitesini artırmak ve adından söz ettirmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.