Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Belediye Başkanı Arslan, Ömer İncebiz ve Osman Çardak’ı ağırladı

Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz ve Armutlu İhlas Tatil Köyü Genel Müdürü Osman Çardak, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 02:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:42
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Armutlu Belediye Başkanı Arslan, Ömer İncebiz ve Osman Çardak’ı ağırladı

Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz ve Armutlu İhlas Tatil Köyü Genel Müdürü Osman Çardak, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu önemli ziyaretin kendisini ve belediye ekibini son derece memnun ettiğini belirterek ilçede hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler sundu.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Armutlu ve Yalova’da gerçekleştirilmekte olan dernek ve turizm çalışmaları ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi. Arslan, İncebiz ve Çardak muhabbet esnasında ilçedeki hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilmiş olan bu önemli ziyaret, Armutlu’da turizm ve dernek hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve turizm faaliyetlerinin iyileştirilmesi adına atılan adımların önemli bir parçası olarak değerlendirildi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.