YTSO üyeleri Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarına katıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a giderek, sektördeki gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 16:04
https://www.yalovahayat.com/

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki 5 büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen, ihracat kaleminde önemli paya sahip Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında binlerce yabancı yatırımcıyla yerli iş ortaklarını bir araya getirdi.

İş dünyası yeni gelişmeleri yerinde gördü

Üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla fuar ziyaretleri düzenleyen YTSO, üyelerine özel Turkeybuild İstanbul gezisi düzenledi. Üyelerinin büyümeleri ve gelişmeleri için eğitim faaliyetlerinden, maddi desteklere kadar birçok önemli faaliyete imza atan Yalova Ticaret ve Sanayi Odasının, sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Turkeybuild İstanbul Fuarına düzenlediği geziye katılan üyeler, ilgi alanlarındaki gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Serap Polat