Yazlık alışverişin adresi yine Çiftlikköy'de Sosyete Pazarı oldu

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde her Pazartesi günü kurulan Sosyete Pazarı, her hafta olduğu gibi bu haftada vatandaşların ilgisini çekmeye devam etti. Yalova halkı, erken saatlerde uğradıkları pazarda çeşit çeşit kıyafetlere bakabilmek için ter döktü.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 13:39
Yazlıkçılar pazara akın etti

Hava sıcaklıklarının devam etmesiyle birlikte dışarıdan tatilcilerin de geldiği Yalova’da dışarıdaki birçok yere göre Sosyete Pazarı da kalabalıklığını sürdürüyor. Havaların sıcak gitmesiyle beraber tatilci sayısının da arttığı pazar, yazlık ürünlerin kapış kapış gitmesiyle dikkat çekti. Oldukça yoğun bir gün ile başlayan Sosyete Pazarı’nda yazlık kıyafetler için sıraya girildi. Genellikle kadın tüketicilerin ilgi gösterdiği pazarda kıyafetleri görmek isteyen müşteriler adeta sıra oluşturdu. Yazlık ürünlere büyük bir rağbetin gösterildiği pazarda yoğunluk nedeniyle yürümekte zor anlar yaşandı. Sadece Çiftlikköy sakinlerinin ziyaret etmediği pazara Merkez ve diğer birçok ilçeden vatandaşların da geldiği görüldü.

Yalova halkının Sosyete Pazarı’nı hem uygun hem de kaliteli ürünler bulundurmasından dolayı tercih ettikleri yine gözler önüne serildi. İnce kumaştan uzun elbiselerin yok sattığı pazarda bu hafta da en çok satılan ürünler arasında yazlık kumaşlardan oluşan gömlek ve pantolonlar yer aldı.

Şort ve tişörtlere ilgi fazla oldu

Pazartesi günleri hizmet veren ve Yalova halkı tarafından büyük ilgi gören Çiftlikköy Sosyete Pazarı, başta çeşit çeşit kıyafetler olmak üzere diğer ürünlerle birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Sosyete Pazarı’nda, uzun elbiseler 400-600 TL, pantolon 350 TL, yazlık şortlar (parça) 100-150 TL, tunik elbise 130-150 TL, atlet 3 parça 100 TL, pamuklu çorap 4 tane 100 TL, spor ayakkabılar 500 TL, erkek tişörtleri 100-150 TL, klimalı şallar 150-200 TL ve kırlent kılıfları 100 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.  

Sosyete Pazarı’ndaki aksesuar ürünlerini de inceleyen Yalova halkı, pazarda 300 TL ile 800 TL aralığında seyreden güneş gözlükleriyle de yakından ilgilendi.

Havaların çok sıcak devam etmesiyle beraber birbirinden çeşitli 150 TL ve 300 TL fiyat aralığında bulunan kadın ve erkek şapkaları da yok satanlar arasında yer aldı.

M. Tunç Tanrıverdi