Yalovalılar çareyi denizde buldu

Yaz aylarının devam etmesiyle birlikte sıcaklıklar Yalovalıları etkilemeye devam ediyor. Serinlemek isteyen vatandaşlar fırsatı denize girmekte buldu. Hava sıcaklıklarının artarak devam etmesiyle birlikte Yalova Sahili’nde denize girenlerin sayısında artış yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 00:46

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin de üstüne çıkmasıyla birlikte vatandaşlar, Gazipaşa Caddesi üzerindeki sahili doldurdu. Hissedilen sıcaklıkların 30 dereceyi geçmesi üzerine serinlemek isteyen birçok vatandaş soluğu denizde aldı.

Ağustos ayının çok sıcak devam ettiğini söyleyen bazı vatandaşlar, “Hava dayanılır gibi değil. Ağustos ayı da Temmuz ayı kadar çok sıcak geçiyor. Sıcaklar daha da artacak diyorlar. Bizler de havanın çok sıcak olmasını fırsat bilerek denize girip serinlemek istedik. Yalova’da denize en rahat girebildiğimiz yer burası biz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz” dediler.

Yalova’nın en önemli caddelerinden biri olan Gazipaşa Caddesi’ndeki kumsal, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar bu kumsalda denize girme imkanı buluyor.

M. Tunç Tanrıverdi