Yalovalı Tarihçi Muhsin Sevencan’ın yeni romanı raflarda

Osmanlının son yıllarında geçen bir olayın anlatıldığı ‘Beşinci Kol Faaliyetleri Hedefindeki Sultan 2. Abdülhamit Han’ adlı roman raflarda yerini aldı. Yalovalı tarihçi ve araştırmacı yazar Muhsin Sevencan’ın kaleme aldığı eser daha ilk günden büyük ilgi görmeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 08:21
https://www.yalovahayat.com/

Yalovalı tarihçi ve araştırmacı yazar Muhsin Sevencan’ın gerçek bir hikâyeden yola çıkarak yazdığı yeni romanı ‘Beşinci Kol Faaliyetleri Hedefindeki Sultan 2. Abdülhamit Han’ adlı romanı, kitabevlerinin raflarında yerini aldı. Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde geçen polisiye bir olayı tarihi bir vakaya dayandırarak hikayeleştiren roman, oldukça sürükleyici ve akıcı bir tempoya sahip.

Her Gün Yayınları tarafından basılan roman, Muhsin Sevencan’ın uzun süren araştırma ve yazım aşamasının ardından okurlarla buluştu. Sevencan, yeni kitabının yayınlanması ile ilgili olarak, “Bu roman üzerinde çalışırken büyük bir titizlikle araştırmalar yaptım ve yazım aşaması da oldukça uzun sürdü. Okurların, romanı beğeneceklerine ve Osmanlı'nın son dönemlerine dair yeni bakış açıları kazanacaklarına inanıyorum. Yakında düzenlenecek imza gününde okurlarımla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Sevencan, romanı için düzenlenecek olan imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek ve kitabını imzalayacak. İmza gününün tarihi ve yeri ise yakında açıklanacak.