Yalovalı dansçılar Türkiye şampiyonasına katılıyor

YALZEN Yalova Dans Spor Kulübü, İstanbul’da düzenlenen Karayip Dansları ve Sportif Salsa Türkiye Şampiyonasında Yalova’yı temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 11:35
https://www.yalovahayat.com/

YALZEN Yalova Dans Spor Kulübü, Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) tarafından 26, 27, 28 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Inventist Hotel ve Akademi’de düzenlenecek olan Karayip Dansları ve Sportif Salsa Türkiye Şampiyonasına katılıyor.

“Nihai amacımız, Yalova’nın adını TDSF arenasında duyurmak”

Türkiye Şampiyonası'na 35 dans sporcusu ile kararlı ve inançlı bir şekilde katılan kulübün yönetim kurulu, basın açıklaması yaparak tüm Yalovalıları sporculara destek olmaya davet etti. Sporcuların azmi ve disiplini ile bu şampiyonada en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflediklerini aktaran yönetim tarafından yapılan açıklamada, “Nihai amacımız, Yalova’nın adını TDSF arenasında defalarca anons ettirmek ve başarılarımızla şehrimizi gururlandırmaktır. Bu yolda inancımız tam ve başaracağımıza olan güvenimiz sonsuz. Tüm Yalovalıları, sporcularımıza manevi destek vermeye ve onların yanında olmaya davet ediyoruz. Hep birlikte tek yürek olarak, sporcularımıza en güçlü şekilde destek verelim.” ifadelerine yer verildi.

Serap Polat