Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosunu güçlendiriyor

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi, akademik kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalına Dr. Öğretim Üyesi Meltem Aydoğdu göreve başladı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, kadroya katılımların sürdüğünü ve her geçen gün fakültenin güçlendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 12:33
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Üniversitesi akademik kadrosunu yeni katılımlarla her geçen gün daha da güçlendirmeyi sürdürüyor. Dr. Öğretim Üyesi Meltem Aydoğdu, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden uzmanlığını aldı. Rutin gebelik takibi, üst düzey renkli ultrasonografi, ürojinekoloji ve laparoskopik kapalı tip ameliyatlar konusunda çok sayıda çalışmaları bulunan Aydoğdu, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim ve öğretim verecek.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, yeni göreve başlayan Dr. Öğretim Üyesi Meltem Aydoğdu’ya başarılar diledi. Arıca, “Tıp Fakültemiz, akademik kadrosunu her geçen gün genişletiyor ve güçlendiriyor. Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak, hem eğitim hem de sağlık hizmeti verme noktasında iddialıyız. Yalova halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Yeni katılan öğretim üyelerimizle birlikte, fakültemizin kalitesini daha da artıracağız” dedi.