Yalova Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Yalova Üniversitesi yeni mezunlar vermenin coşkusunu yaşadı. Meslek Yüksekokulu'nda Denizcilik Programı ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ile Aşçılık Bölümü öğrencileri düzenlenen törenle eğitimlerini tamamlayıp mezun oldular

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 01:45
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda Denizcilik Programı ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ile Aşçılık Bölümü öğrencilerinin mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Yalova Üniversitesi'nin denizcilik öğrencileri mezuniyetlerini kutladı. Görkemli organizasyon, geleneksel kep atma seremonisiyle doruğa ulaştı.

Öğrenciler ve aileleri, bu unutulmaz anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde ise Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ve Aşçılık Bölümü öğrencileri ceket giyme töreniyle mezun oldular.

Aşçılık bölümünde ilk üç dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve temsili ceketleri takdim edildi. Ayrıca, Turizm ve Otel İşletmeciliği örgün ve ikinci öğretim programlarının ilk üç dereceye giren öğrencilerine plaket verildi. Törenin sonunda tüm öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar ve yeni hayatlarına ilk adımlarını attılar.

Yalova Üniversitesi'nin düzenlediği bu etkinlikler, mezun öğrenciler ve aileleri için unutulmaz anılara sahne oldu.