Yalova TUFAG’tan Vali Kaya ve Başkan Tutuk’a ziyaret

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG), Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği Türkiye üçüncülüğü kupasıyla Yalova’ya döndü. TUFAG, başarılarını Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 15:03
https://www.yalovahayat.com/

TUFAG, 16-17 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleşen THOF Türkiye Şampiyonası’na Büyükler Düzenlemeli Dalda katıldı. Yalova’yı temsil eden TUFAG, yarışmada Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

TUFAG Yönetim Kurulu, Yalova’ya dönüşünün ardından ilk olarak Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti. Vali Kaya, TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Altıparmak’tan yarışma hakkında bilgi aldı. TUFAG’lı dansçıları ve emeği geçenleri tebrik eden Vali Kaya, “Halk Oyunları alanında ilimizi başarıyla temsil eden TUFAG’ı kutluyorum. Bu başarı, ilimizin kültürel zenginliğini ve potansiyelini gösteriyor” dedi.

TUFAG Yönetim Kurulu, Vali Kaya’yı ziyaretinin ardından Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile bir araya geldi. Yarışma süresince desteklerini esirgemeyen Başkan Tutuk’a teşekkür eden Altıparmak, yarışma ve yarışmaya hazırlık süreci hakkında da bilgiler paylaştı. Tutuk ise, TUFAG’ın Türkiye üçüncülüğünü kutlayarak, “TUFAG, ilimizin gururu oldu. Böyle önemli çalışmaların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” diye konuştu.

TUFAG, ilerleyen günlerde yeni projeler ve etkinlikler için hazırlıklarını sürdüreceğini belirtti.