Yalova Tokatlılar Derneği'nden ekonomik iş birliği toplantısı

Tokatlı iş insanları ve doğu yakası belediye başkanları, Yalova Tokatlılar Derneği’nin düzenlediği toplantıda bir araya gelerek bölgedeki ekonomik projeleri masaya yatırdı. Belediye başkanları ile STK’lar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:26

 Yalova Tokatlılar Derneği, Tokatlı iş insanları ve Yalova'nın doğu yakası belediye başkanlarını kahvaltılı bir toplantıda buluşturdu. Toplantıda, bölgedeki ekonomik iş birlikleri ve yeni projeler ele alınırken, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları (STK) arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay katıldı. Bölgeyi ekonomik açıdan kalkındıracak projeler üzerinde durulan görüşmede, STK'lar ile yerel yönetimlerin ortak çalışmasının önemine dikkat çekildi.

Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tokatlı hemşehrilerimizle dayanışmayı artırmak ve belediyelerle ortak projeler geliştirmek adına bir araya geldik. 1. Tokatlılar Buluşması etkinliğimize verdikleri destekten dolayı tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. STK’lar olarak, yerel yönetimlerle birlikte hareket ederek bölgemizi daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, belediye başkanları da gelecekte yapılacak projeler ve yerel yönetimlerle STK'ların iş birliği üzerine görüşlerini paylaştı. Program, karşılıklı teşekkürlerle ve iş birliği mesajlarıyla sona erdi.