Yalova TEMA, İstanbul’dan 4 ödülle döndü

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, İstanbul’da düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısı'ndan büyük bir başarıyla döndü. 14-17 Ağustos tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Yalova TEMA, biri Üstün Başarı Ödülü olmak üzere toplamda dört ödül kazandı

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 16:45

Türkiye'nin dört bir yanından katılımın olduğu etkinlikte, 2024-2025 saha faaliyet programı değerlendirilerek TEMA Vakfı'nın stratejik hedefleri doğrultusunda çeşitli atölye çalışmaları düzenlendi. Yalova TEMA gönüllüleri program kapsamında düzenlenen yerel panayırda Yalova’nın tanıtımını yaparak büyük ilgi topladı. Sergilenen broşürler, lifletler ve Yalova’ya özgü kişisel bakım ürünleri kısa sürede tükendi.

Toplantının ikinci gününde TEMA gönüllüsü olan Norm Ender,  ‘Parla’ adlı marşını gönüllülerle birlikte seslendirdi. Toplantının son gününde ise TEMA Vakfı kurucuları Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit adına verilen gönüllülük ödülleri sahiplerini buldu. Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir, Savunuculuk ve Üstün Başarı ödüllerini alırken, Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner ise Gönüllü Kazanımı ve Eğitim Çalışmaları alanlarında iki ödül kazandı.

"Yalova'ya ve TEMA gönüllülerine teşekkür"

Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kazandıkları ödülleri tüm Yalova halkı ve TEMA gönüllüleri adına aldıklarını belirterek, Toprak Dede Hayrettin Karaca'nın memleketinde görev yapmanın sorumluluğunu derinden hissettiklerini söyledi. Demir, Yalova'da kurulan Kirazlı Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı için fidan bağışlarına devam edilmesini istedi.

Demir ayrıca, TEMA Vakfı'nın bu yılki mottosu olan "Biliyorsan Sorumlusun" ve "Yaşamak İçin Yaşatmaya Gönüllüyüz" sloganlarını hatırlatarak, tüm Yalova halkını doğayı koruma çalışmalarına aktif olarak katılmaya davet etti.