Yalova Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Yaman misafirlerini ağırladı

Yalova Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Selçuk Yaman, çalışmalarına devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 05:24

Yalova TCSG-17 (Türkiye Cumhuriyeti Sahil Güvenlik) Komutanı SG Gv.Asb.Kd.Üçvş. Eren Deneri, Türk Tarım Orman Sen Yalova Şube Başkanı İbrahim Sönmez ve yönetim kurulu, Yalova Kasaplar ve Sakatatçılar Derneği Başkanı Murat Bozkurt, Yalova Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Selçuk Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette İl Müdür Vekili Selçuk Yaman tarafından, misafirlere Yalova’da yürütülen tarımsal üretim projeleri ve tarımsal faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Yaman, Yalova’nın tarım ile ilgili potansiyel konumu ve devam eden faaliyetlerle ilgili önemli bulgular paylaşarak, belediye kurumları ile daha yakın işbirliği içerisinde olmanın önemini vurguladı. Ziyaretin sonunda, Yaman ve misafirler, Yalova’nın tarım alanında daha başarılı olması için düzenli çalışmanın olması gerektiğine dikkat çekerek, ilerleyen zaman içerisinde daha kapsamlı projelere imza atmanın öneminden bahsettiler.

M. Tunç Tanrıverdi