Yalova Sahili, güneşi fırsat bilenlerin hafta sonu akınına uğradı... Yalova ekim ayında bir başka güzel!

Sonbaharın gelmesiyle birlikte serin havaların etkisi altına giren Yalova’da durgun olan sahil, hafta sonu güneşin açmasıyla beraber insanların akınına uğradı. Güneşli havayı fırsat bilen aileler sahili doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 00:03
https://www.yalovahayat.com/

Eylül ve Ekim ayında yaz mevsiminin bitmesi sebebiyle Yalova sokaklarında azalma görülmüştü. Hafta içi çalışan vatandaşlar, dışarıda aktivite yapmak için genellikle hafta sonlarını bekliyordu. Uzun süredir kapalı olan hava, birçok insanın izinli olduğu Cumartesi günü açtı. Güneşli havayı fırsat bilen Yalova halkı da sahile akın etti. 

İnsanlar Güneşe Doydu

Arkadaşlarıyla beraber çay bahçesinde vakit geçiren bir vatandaş yalovahayat.com’a şu açıklamaları kaydetti; “Yaz mevsiminin bitmesiyle havalar serinlemeye başlamıştı. Kapalı havalarda insanın dışarı çıkası gelmiyor. Bugün de hava güzel olduğu için sahil kalabalık.

Ben de arkadaşlarımla beraber sahildeki çay bahçesine geldim. Hep birlikte güzel havanın tadını çıkarıyoruz.”  Meteorolojinin verdiği bilgilere göre, önümüzdeki hafta boyunca Yalova’da havanın açık olacağı tahmin ediliyor.  M. Tunç Tanrıverdi