Yalova Rizeliler Derneği'nden Kaymakam Ada'ya ziyaret

Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret sırasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 11:17

Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada, Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada, hemşeri derneklerinin bulundukları illerde üstlendikleri önemli görevlere dikkat çekti. Ada, "Rizeliler Derneği, Yalova’da yaşayan Rizelilerin bir araya gelmesini, kültürel değerlerini ve geleneklerini burada yaşatmalarını sağlamakta önemli bir rol üstleniyor. Bu tür derneklerin, bulunduğu bölgenin sosyal yapısına katkısı büyüktür" dedi. 

Ziyareti için Rizeliler Derneği'ne teşekkür eden Ada, derneğin Yalova'daki faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirtti. Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ise dernek olarak il merkezi ve ilçelerde yaşayan Rizelilerle düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Bakırcı, "Amacımız Rizelilerin bir arada olmasını ve kültürümüzü yaşatmayı sağlamak. Bu bağlamda pek çok etkinlik düzenliyor ve hemşerilerimizle bağlarımızı güçlü tutuyoruz" şeklinde konuştu.  Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı, ziyaretin anısına Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’ya çeşitli hediyeler de sundu.