Yalova Polisi vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, ilçelerde bulunan esnaf ve vatandaşlara dolandırıcılık ve hırsızlık konularında bilgilendirme ve broşür dağıtımı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 02:12
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, vatandaşların dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları için çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi. Faaliyetler kapsamında, Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Yalı Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara iletişim yoluyla dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca, motosiklet ve bisiklet hırsızlıklarına karşı önlem alınması için motosiklet ve bisiklet gidonlarına broşür asıldı.

Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan kapalı semt pazarı, iş yerleri ve esnaflar da dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO), Star AVM ve Karizma AVM’de bulunan esnaf ve vatandaşlara da dolandırıcılık konusunda uyarılarda bulunuldu. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, vatandaşların dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı daha duyarlı olmalarını, şüpheli durumlarda 155 Polis İmdat Hattını aramalarını istedi.

M. Tunç Tanrıevrdi