Yalova’nın tanıtımına katkı sağlıyorlar! “20 yıldır Yalova’nın turizm elçisi gibi çalışıyoruz”

Yalova’da 20 yıldır öğrencilere hizmet veren Elif Öğrenci Yurdu, yeni akademik yıla kapılarını açtı. Yurt işletmecisi Gökşen Şahin Tutuk, hem Yalova’nın turizm elçisi gibi çalıştıklarını hem de öğrencileri Yalova’nın tanıtımında birer turizm elçisi olarak yetiştirdiklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 12:57

Yalova Üniversitesi’nin açılmasına sayılı günler kala, Elif Öğrenci Yurdu da yeni eğitim öğretim yılı için kayıtlarını başlattı. 20 yıldır Yalova'da öğrencilere barınma imkanı sunan yurt, bugüne kadar 20 bin öğrenciye hizmet verdi.

Elif Öğrenci Yurdu İşletmecisi Gökşen Şahin Tutuk, yurtlarının sadece bir barınma alanı olmadığını belirterek, Yalova’nın turizm elçisi gibi çalıştıklarını ve öğrencileri de bu bilinçle yetiştirdiklerini söyledi. Tutuk, "Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. 20 yılda yaklaşık 20 bin öğrenciye hizmet verdik. Bu süreçte, öğrencilerimizin farklı kültürler ve yaşam tarzlarıyla tanışmalarına vesile olurken, Yalova’yı en iyi şekilde tanıtmaları için onlara birer turizm elçisi gibi bilgi aktarıyoruz" dedi.

Toplumsal yaşamda rehberlik ediyorlar

Gökşen Şahin Tutuk, yurtlarının sadece barınma hizmeti sunmadığını vurgulayarak, "Öğrencilerimize toplumsal yaşamda nasıl davranmaları gerektiği konusunda rehberlik ediyoruz. Belirli kurallar çerçevesinde yönlendirme yaparak, onlara hayat boyu fayda sağlayacak bir eğitim sunuyoruz" diye konuştu.