Yalova Kızılay depremzedelere sıcak yemek dağıttı! “Olası bir depreme hazırlıklıyız”

Yalova genelinde tüm kurum ve kuruluşların katılımı ile gerçekleştirilen deprem tatbikatına katılan Kızılay Yalova Şubesi, senaryo gereğince toplanma alanlarındaki vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 05:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 05:36
https://www.yalovahayat.com/

Kızılay Yalova Şubesi ekipleri Yalova genelinde düzenlenen tatbikatta görev aldı. Tatbikat senaryosu gereğince evleri yıkılan ve evsiz kalan vatandaşların toplandığı alanlarda seyyar mutfaklar oluşturan Kızılay Yalova Şubesi burada vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yapmaya başladı. Ekipte Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman’ın yanı sıra Kızılay yöneticileri de tam kadro yer aldı.

Tatbikatın son derece başarılı geçtiğini, her kurum ve kuruluşun üstüne düşen görevi hızlı ve eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman, “Yalova, depremin acılarını yaşamış ve fay hattında olduğundan dolayı da her an deprem riski ile karşı karşıya olan bir il. Dolayısıyla da gerçekleştirilen bu tatbikatlar kurum ve kuruluşların da hazır hale getirilmesi açısından önemli. Yalova’da gerçekleştirilen bu tatbikatta Kızılay Yalova Şubesi olarak biz de görev aldık ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Kızılay ekibi olarak bize verilen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Olası bir depreme Kızılay olarak hazırlıklıyız. Tüm ekip arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.