Yalova KATFA-DER’den İrem Tünay söyleşisi

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER), ‘Geçmişin Deneyimiyle Geleceğin Bilgeliğine’ konulu programında Avukat İrem Tünay’ı konuk etti. Tünay, hayat hikayesi, meslek deneyimi ve toplumsal konularla ilgili görüşlerini paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 13:20
https://www.yalovahayat.com/

KATFA-DER, farkındalık yaratmak ve toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla düzenlediği programlara devam ediyor. Topluma mal olmuş kişileri konuk etmeyi hedefleyen ‘Geçmişin Deneyimiyle Geleceğin Bilgeliğine’ konulu programın ilk konuğu, Avukat İrem Tünay oldu. Halil İnalcık Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Dernek Başkanı Nurten Anıl, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program konuğu İrem Tünay hayat hikayesini, meslek deneyimini, çocuk yetiştirme, aile, eğitim, sosyal çevre gibi toplumsal konularla ilgili görüşlerini katılımcılarla paylaştı. Türkiye’nin doğusundan batısına birçok ilini gezdiğini, farklı kültürlerle tanıştığını, toplumun sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaştığını anlatan Tünay, geçmiş ile şimdiki zaman arasında köprüler kurarak, değerlerin değişimine dikkat çekti.

Programın sonunda İrem Tünay’a teşekkür ederek, kendisine bir plaket takdim eden KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl, “KATFA-DER olarak, geçmişin deneyimi ile geleceğin bilgeliğine konulu programımızda, topluma faydalı olmak için elini taşın altına koymaktan kaçınmayan kıymetli Avukat İrem Tünay’ı konuk ettik. Tünay, bizlere dolu dolu bir söyleşi sundu. Kendisine ayırdığı zaman, katkı ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.