Yalova Kapalı Pazar Yeri renklendi

Yalova Kapalı Pazar Yeri'nde kıyafet satan esnafların bulunduğu bölümün yolları boyanarak pazar yeri güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası tarafından yapılan çalışma esnafların ve vatandaşların da beğenisini topladı

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 05:13
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası pazar yerinin daha modern ve temiz bir görünüme kavuşması için bir çalışma başlattı. Yalova Kapalı Pazar Yeri'nde kıyafet satan esnafların bulunduğu bölümün yolları, mavi renge boyandı. Çalışma, pazar yerinin hem daha canlı hem de daha düzenli görünmesini sağladı. Çalışmadan memnun olduklarını belirten esnaflar, pazar yerinin daha çekici hale geldiğini ve müşterilerin de ilgisini çektiğini söylediler. Esnaflar, bu çalışmadan dolayı Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası yönetimine teşekkür ettiler.

Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu ise, amaçlarının pazar yerinin Yalova'ya yakışır bir görünüme kavuşması olduğunu vurguladı. Kalyoncu, "Pazar yerimiz hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın ortak kullanım alanıdır. Biz de bu alanda hem hijyen hem de estetik açısından iyileştirmeler yapmak istedik. Boyama çalışmasıyla pazar yerimiz daha renkli ve güzel oldu. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemli. Bu çalışmayı destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışma, Yalova Kapalı Pazar Yeri'nin daha cazip bir alışveriş merkezi haline gelmesine katkı sağlayacak. Pazar yerinde hem sebze-meyve hem de kıyafet satışı yapılıyor.