Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, 4-5 Haziran tarihleri arasında ‘Kadın ve Aile Dostu Kent’ başlıklı bir çalıştay düzenleyecek. Çalıştay, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek
Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 04:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 04:47
‘Kadın ve Aile Dostu Kent’ çalıştayı YTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Çalıştayın açılışı 4 Haziran Salı günü saat 10.30'da yapılacak. Düzce Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Merkezleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yalova İl Müdürlüğü, Yalova Kent Konseyi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova İl Müftülüğü de paydaş olarak çalıştaya destek veriyor.
Çalıştayda, Aralık 2024'te Yalova Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Kadının ve Ailenin Güçlendirilmesi Sempozyumu’nun sonuçları ışığında, kentlerin dezavantajlı gruplar için yapması gereken çalışmalar, Yalova'nın ‘Kadın ve Aile Dostu Kent’ olma yolunda atması gerekn adımlar masaya yatırılacak. Farklı paydaşların görüş ve önerilerinin alınacağı çalıştay sonrasında ise Yalova'nın ‘Kadın ve Aile Dostu Kent’ olma yolunda bir yol haritası oluşturulması hedefleniyor.